Kaspersky Lab ile ofislerde yeni bir dönem başlıyor!

İş hayatımız, ofislerimiz ve kurumsal çalışma şekillerimiz, gelişen teknolojiler ile beraber değişiyor. Yeni güvenlik sorunları ortaya çıkıyor ve artık tehditler kurumları da hedef alıyor. Güvenli içerik ve tehdit yönetimi çözümleri

İş hayatımız, ofislerimiz ve kurumsal çalışma şekillerimiz, gelişen teknolojiler ile beraber değişiyor. Yeni güvenlik sorunları ortaya çıkıyor ve artık tehditler kurumları da hedef alıyor.

postcard

Güvenli içerik ve tehdit yönetimi çözümleri lideri Kaspersky Lab, 21 Şubat tarihinde, İstanbul Ritz Carlton Otel?de düzenlediği ?Kurumsal Dünyayı Bekleyen Yükselen Tehdit, Risk ve Çözümler? toplantısında, hem şirketlerin gözünden yeni iş yapış biçimlerini hem de ortaya çıkan yeni risklere karşı üretilen çözümlerini tanıtıyor.

Kaspersky Lab?in Türkiye?deki yeni yapı, plan ve projelerinin Kaspersky Lab Türkiye Operasyon Direktörü Sertan Selçuk tarafından aktarıldığı bu lansmanda, Kaspersky Lab Gelişen Pazarlar Direktörü Vasily Dyagilev ise firmanın en yeni ve faydalı kurumsal çözümlerini tanıtıyor.

Bu lansman toplantısı farklı firma yetkililerinin ve teknoloji sözcülerinin, 2013 ve sonrasında kurumsal siber güvenliğin bugünü ve geleceğini masaya yatıracağı panelle zenginleşiyor.

İpuçları

Ev güvenliğinin sağlanması

Güvenlik şirketleri, evinizi hırsızlık, yangın ve diğer olaylardan korumak için başta kameralar olmak üzere çeşitli akıllı teknolojiler sunuyor. Peki ya bu güvenlik sistemlerinin kendilerini davetsiz misafirlerden korumak? Bu boşluğu biz dolduruyoruz.