Fişe Takılı Olmayan bir Laptop için Optimum Koruma

Pilinizin 5 dakika daha fazla dayanması için dualar ettiğiniz oldu mu? Sıkıntınızı tahmin ediyoruz ve bu konuyla ilgili size yardımı olabilecek bir seçenek sunuyoruz. Eğer bilgisayarınızda Kaspersky Anti-Virüs kurulu ise,

Pilinizin 5 dakika daha fazla dayanması için dualar ettiğiniz oldu mu? Sıkıntınızı tahmin ediyoruz ve bu konuyla ilgili size yardımı olabilecek bir seçenek sunuyoruz. Eğer bilgisayarınızda Kaspersky Anti-Virüs kurulu ise, Kaspersky bilgisayarınızı sürekli koruma altında tuttuğu için pil süreniz etkilenir. Bu günün ipucu, pil ile çalışırken anti virüs seçeneklerini optimum hale getirmenizi sağlamakta size yardımcı olacak.

24

Pil ile çalışırken Kaspersky Anti-Virus için ayrılan kaynakları otomatik olarak sınırlandırma:

1.Uygulamanın ana penceresinin sağ alt köşesindeki Ayarlar linkine tıklayın.

2.Yan menüden Performans‘ı seçin.

3.Pencerenin sağ tarafında, Pil ile çalışırken periyodik tarama işlerini iptal et seçeneğini seçin:

1_en1

Tarama işlemlerini erteleyerek pil enerjisini koruma modunu etkinleştirdiniz. Eğer ihtiyacınız var ise Kaspersky Anti-Virus 2014’e güncelleme yapın veya el ile tarama başlatın.

Aynı özellik Kaspersky Internet Security MD ürünümüzde de mevcuttur.

Kaspersky Lab Tarayıcı Raporu

Web tarayıcıları genellikler bilgisayar yazılımları arasında en çok kullanılanlarıdır ve hemen hemen tüm bilgisayarlarda kuruludur. Web üzerinden gerçekleştirilen siber saldırıların çok büyük bir kısmı web tarayıcıların kendisine ait veya güncelliğini

İpuçları

Ev güvenliğinin sağlanması

Güvenlik şirketleri, evinizi hırsızlık, yangın ve diğer olaylardan korumak için başta kameralar olmak üzere çeşitli akıllı teknolojiler sunuyor. Peki ya bu güvenlik sistemlerinin kendilerini davetsiz misafirlerden korumak? Bu boşluğu biz dolduruyoruz.