Adım Adım: Telefonunuzu Uzaktan Nasıl Kilitlersiniz?

Akıllı telefonlarımızda arkadaşlarımız ve akrabalarımızın bile görmesini istemeyeceğimiz içerikler bulunabilir. Mesela şu durumu hayal edin: sevgiliniz veya eşiniz için sürpriz bir doğum günü planlıyorsunuz ve tüm yapılacaklar listesi telefonunuzda. Aksiliğe

Akıllı telefonlarımızda arkadaşlarımız ve akrabalarımızın bile görmesini istemeyeceğimiz içerikler bulunabilir. Mesela şu durumu hayal edin: sevgiliniz veya eşiniz için sürpriz bir doğum günü planlıyorsunuz ve tüm yapılacaklar listesi telefonunuzda. Aksiliğe bakın ki kazara telefonunuzu evde unuttunuz. Her an eşiniz veya sevgiliniz telefonunuzu görüp planı öğrenebilir ve süpriz mahvolabilir.

Endişelenmeyin! Size notlarınızı meraklı gözlerden korumanız için bir seçenek sunuyoruz. Kaspersky Internet Security for Android kullanarak kayıp bir telefondan hassas verileri nasıl sileceğinizi zaten öğrenmiştiniz. Şimdi de telefonunuzu uzaktan nasıl kilitleyebileceğinizi açıklayacağız.

İpuçları

Ev güvenliğinin sağlanması

Güvenlik şirketleri, evinizi hırsızlık, yangın ve diğer olaylardan korumak için başta kameralar olmak üzere çeşitli akıllı teknolojiler sunuyor. Peki ya bu güvenlik sistemlerinin kendilerini davetsiz misafirlerden korumak? Bu boşluğu biz dolduruyoruz.